VAN / TUŞBA - Van Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Abdulaziz ÖZTÜRKÇÜ - Okul Müdürü

16 Haziran 1972 Tarihinde Van’ın Çaldıran İlçesi Alikelle Köyü’nde doğdu.  Van İrfan Baştuğ İlkokulu, Van 50.Yıl Orta Okulu,  Van Teknik ve Endüstri Meslek Meslek Lisesi Elektronik Bölümünü  okudu.

Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi  Bilgisayar/Elektronik Anabilim Dalı -Elektronik Öğretmenliğini Lisans eğitimini aldı.

1992 yılında Gaziantep Kilis Mesleki  Eğitim Merkezine    öğretmen , 1993-1994  Gaziantep İslahiye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne  öğretmen /Müdür Yardımcısı, 1994-2000  Van Endüstri Meslek Lisesi, Vali Alipaşa Mesleki Eğitim Merkezinde öğretmen ve Müdür Yardımcılığı, 2000-2007 Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitici Bilgisayar Formatörü ve İl Sistem Yöneticisi , 2007 Münci İnci Bilişim Anadolu Teknik  Lisesi ve Van Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nin Kurucu Müdürlüğü  2007-2013  Münci İnci Bilişim Anadolu Teknik  Lisesi  Müdür,2013-2018 Münci İnci Bilişim Anadolu Teknik  Lisesi,Mehmet Erdemoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmen, 2018 Van Piri Reisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul müdürü olarak çalışmaktadır.

Çalışmaları

1993 Yılında Gaziantep’te Bilgisayar Formatörü oldu. Van İli Eğitim Teknolojileri İl Formatörlüğünü yaptı.(1998-2000) Bu kapsamda Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi ve Öğretmen Performans Değerlendirme eğitimlerini aldı ve  Pilot kurumlarda eğitim verdi. Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Ağ Sistem Yöneticiliği  görevinde İLSİS, MEBBİS, eokul , Evrak Dağıtım Programı sistem kurulumunda çalıştı. TÜBİTAK, dakap, Leonardo, Erasmus + AB proje koordinatörü   çalışmalarında bulundu.

Orta Düzeyde İngilizce bilen,  Evli ve dört çocuğu var.